Zo veel verdient Justin Bieber op zijn wereldtour!

Dat Justin Bieber een rijke jongen is, weten we allemaal wel. Ook Justin weet er leuke dingen mee te doen. Nieuwe auto’s, kettingen, horloges, tatoeages… Tegen iets nieuws zegt Justin vaak geen nee. Het grootste gedeelte van dit geld, komt natuurlijk van zijn wereldtour: dit jaar de Purpose Tour. 

De meeste van jullie zullen daar ook geweest zijn en daarom betalen jullie indirect mee met deze mooie auto’s en sieraden. Hoeveel Justin dan precies verdient heeft aan deze tour? Bijna $200 miljoen dollar dus! En zijn tour is nog niet eens voorbij!

wereldtour

Hoe komt hij aan al dit geld? Nou, er zijn zo’n 2.2 miljoen tickets verkocht tijdens zijn wereldtour, waarbij hij zo’n 122 landen bezoekt. Dit jaar heeft hij zijn tour verlengd en met ondertussen 10 shows gespeeld te hebben, kon Justin er weer $40 miljoen dollar bijschrijven. En daarnaast heb je natuurlijk nog al zijn merchandise, waar ook een hoop dollars in gaan zitten.

Aangezien wij, beliebers, dus ook meebetalen aan zijn huis, kleding en nog veel meer, vinden wij dat we ook wel recht hebben op een logeerplekje in zijn huis.

 

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *