Wat wilt Justin Bieber in zijn kleedkamer?

Op 10 mei 2017 treedt Justin Bieber voor het eerst op in Mumbai, India. Zoals vele artiesten, heeft ook Justin Bieber een aantal dingen die hij graag in zijn kleedkamer wilt hebben. Een muziekjournalist heeft een inzage gehad in een persbericht. Hier staan alle eisen in van wat Justin Bieber in zijn kleedkamer wilt hebben.

Er worden maar liefst tien containers ingevlogen. Hierin zitten dingen zoals een Playstation, garderobekast, wasmachine, koelkast en een massagetafel. Ook wilt hij het liefst paarse anjers (absoluut géén lelies) ter decoratie in zijn kleedkamer. Daarnaast mag een yogamatje, een jacuzzi en een pingpongtafel ook niet ontbreken.

In het bericht staat ook: “Culinaire experts zullen over het eten waken dat aan Justin Bieber wordt geserveerd. Hij krijgt in vier dagen tijd vijf keer per dag iets gereserveerd en elke keer wordt het gerecht vernoemd naar een populair nummer van hem”.

 

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *