Weelky TMZ

TMZ.. als Belieber zijnde kennen jullie de site waarschijnlijk wel. De meeste hebben er een hekel aan, maar je moet toegeven: af en toe kijk ook jij op TMZ om te kijken of er nog wat interessants is gebeurt met Justin. Vandaar dat er vanaf nu elke zaterdag een Weekly TMZ is. Zo hoef je niet 24/7 op TMZ.com te zitten maar kun je elke zaterdag hier kijken om te zien wat TMZ te zeggen heeft over Justin.

 

22 april

Justin heeft weer eens te maken gehad met de politie. Alleen dit keer niet negatief. “De politie agent is een grote fan van Justin” zo meld TMZ

(volledige artikel: http://www.tmz.com/2015/04/22/justin-bieber-police-pic-beverly-hills-cops-record)

 

23 april

[Dit is tijdens TMZ Live] de exen Ariana Grande en Big Sean worden besproken, en zoals jullie weten heeft Justin daar ook volgens vrienden van Big Sean een steentje bijgedragen.

(volledige artikel: http://www.tmz.com/2015/04/23/tmz-live-ariana-grande-big-sean-justin-bieber-floyd-mayweather-50-cent-manny-pacquiao-kate-hudson-matt-bellamy-mila-kunis-ashton-kutcher)

 

24 april

Misschien herinner je je wel dat een fotograaf een recht zaak was begonnen tegen Justin. Volgens de fotograaf zou Justin namelijk ervoor gezorgd hebben dat Justins bodyguard hem in elkaar sloeg en zijn SD kaartje had gestolen. Gelukkig is het nu opgelost tussen de twee, ze zijn het eens geworden over wat er gaat gebeuren.

(volledige artikel: http://www.tmz.com/2015/04/24/justin-bieber-miami-photographer-settlement-camera )

 

25 april

Gister had een van Justins beste vrienden, Lil Za zijn eerste box wedstrijd. Natuurlijk was hij daar bij, samen met onder andere Khalil en Hailey Baldwin supporte hij Za. Geluk brengt hij wel, want Za won de wedstrijd!

(volledige artikel: http://www.tmz.com/2015/04/25/justin-bieber-ringside-for-bffs-boxing-debut-lil-za-wins )

 

Wat vind jij? Komt Justin nu veel positiever in de media dan eerst?

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *