Voorprogramma Justin Bieber is bekend

Na flink wat speculaties en ideeën is het nu officieel bekend! Het voorprogramma tijdens de Europese Purpose tour is niemand minder dan ‘The Knocks’.

The knocks is een music duo bestaande uit Ben Ruttner en James Patterson. Dit duo maakt gave beats en remixes, dit hebben ze onder andere voor Katy Perry, Britney Spears, Flo-Rida en Ellie Goulding gedaan. Ook hebben ze een hele gave remix gemaakt op het nummer Company van Justin Bieber. Sinds 8 Juli is hun eigen nieuwe debuut album 55.5 uit.

voorprogramma

Ze gaan vanaf 20 september mee op tour. Voor die tijd staat niemand minder dan de 23e-jarige rapper Vic Mensa in het voorprogramma. Deze Amerikaanse rapper was in september al in Europa voor zijn eigen shows, maar gaat daarbij ook het voorprogramma zijn voor de shows in Kópavogur, Berlijn, München, Keulen en Parijs. 

 Het is nog heel goed mogelijk dat er een tweede artiest zal worden toegevoegd. In Amerika waren namelijk Moxie Raia én Post Malone het voorprogramma 

Ben jij al benieuwd geworden naar het voorprogramma? Wij in ieder geval wel!

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

1 reactie

  1. 3 september 2016

    […] The Knocks staat MIC Lowry ook in het voorprogramma van de Purpose Tour in Europa. Beide zullen ze ook […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *