Justin Bieber verdient meer dan 1 miljoen per show

Het einde van de Purpose Tour in Noord-Amerika is bijna in zicht. Hij heeft nog 8 shows te gaan waarvan de 2 laatste shows in Madison Square Garden (New York) zullen zijn. Maar hoeveel verdient hij nou per show?

Justin staat op nummer 1 van best scorende tour artiesten van dit moment. Dit is gebaseerd op 11 uitverkochte concerten van de tour promoter AEG Live.

justin-bieber-staples-center-2016-billboard-650

Van 145.774 uitverkochte tickets, werd er nog 14 miljoen dollar toegevoegd van de tickets die in het loket zijn verkocht. In totaal is er  70 miljoen dollar verdiend met 51 shows. Dat is dus meer dan 1 miljoen dollar per show!

 

Na de laatste show (19 juli) heeft Justin een break van ongeveer 3 weken. Op 13 en 14 augustus geeft Justin nog 2 Purpose Tour shows in Tokio, Japan. 20 en 21 augustus treed hij op bij V-Festival (Engeland). Op 8 september begint zijn eerste Purpose Tour show in Europa. Dit is in IJsland. Vanaf 14 september is hij nog dichterbij want dan treed hij op bij de buren: Duitsland. Precies een maand na zijn eerste show in Europa is het de grote dag voor ons als Nederlandse beliebers!

Naar hoeveel shows van Justin gaan jullie dit jaar? Laat het ons weten!

 

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

1 reactie

  1. 30 juli 2016

    […] weten allemaal dat Justin veel geld heeft. Heel veel geld. In een artikel van een tijdje terug lazen jullie dat er meer dan 1 miljoen per show verdiend […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *