Triple platinum voor Where Are Ü Now

Het nummer Where Are Ü now, van Skrillex, Diplo en Justin Bieber is een enorme hit. Of je het nummer nu leuk vind of niet, iedereen kent het. Wereldwijd heeft de track gigantisch succes weten te boeken en het nummer wordt gezien als één van de grootste hits van het afgelopen jaar. Hierdoor hebben ze ook een Grammy weten binnen te halen voor deze track. The Recording Industy Association of America, beter bekend als de RIAA, heeft bekendgemaakt dat de track meer dan 3 miljoen keer is verkocht en mag daardoor een Triple Platinum status aannemen.

Skrillex, Diplo en Justin Bieber spreken nog steeds af en zijn goede vrienden geworden. Tijdens de show in Los Angeles kwam Skrillex nog langs als special guest en hebben ze er samen een geweldig feest van gemaakt. Ook komt Justin wel is als special guest bij Skrillex en Diplo langs.

Wij zijn erg trots op Skrillex, Diplo en natuurlijk Justin Bieber! Behoor jij ook tot één van de 3 miljoen mensen die dit nummer heeft gekocht? Of ga jij dit nummer nog kopen?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *