throw back: Justin in Nederland

Het is vandaag 27 maart 2015, dit betekend dat het al weer 4 jaar geleden is dat Justin voor het eerst naar Nederland is gekomen.
Vier jaar geleden kwam Justin voor de My World Tour naar Rotterdam, Hij gaf hier een optreden in Ahoy. Het concert was volledig uitverkocht. Voordat die aan zijn show begon hield hij eerst nog een persconferentie, hier mochten een aantal gelukkige fans een vraag stellen! Maar hij ontving ook nog een platina award, omdat zijn album hier meer dan 50.000 keer verkocht was. Zie hieronder een aantal vragen die gesteld werden door fans tijdens de persconferentie.

Justin heeft helaas niet veel kunnen zien van Nederland. Hij stuurde die ochtend een tweet met erin: “Goodmorning Rotterdam….time for some school. on a weekend?!” Helaas gaat het studeren door, ook al ben je wereldberoemd.

Na het studeren en de persconferentie begon Justin rond 20:00uur met zijn optreden wat bijna 2 uur lang duurde! Hij zong alle bekende nummers, deed sommige nummers akoestisch, maakte goede dansmoves en wat gingen we gillen toen hij zijn jasje uit deed! Ook sprong iedereen op en neer toen Justin in een hartje boven het publiek zweefde. Ook wouden we allemaal wel heel graag de One Less Lonely Girl zijn. Helaas kon er maar één meisje op het podium komen.
Hieronder vind je een aantal foto’s van het concert.

 

Nu moeten we wachten tot Justin weer terug komt naar Nederland! Kan je echt niet wachten? Op 28 augustus treed Justin op bij Fusion Festival in Birmingham, Groot-Brittannië! Hij doet daar een volledig optreden en treed er meer dan een uur op! Mocht je er heen willen, moet je er snel bij zijn. Er zijn nog een aantal kaarten te koop via deze website: http://thefusionfestival.co.uk/fusiontickets/?event=47788

We zijn benieuwd naar jullie ervaring! Was jij bij my world tour? Of ga jij naar Fusion Festival in Birmingham? Vertel het ons!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

1 reactie

  1. Elijah schreef:

    Ik ga misschien naar Engeland voor het festival! Ik mis justin zo eruuuuggg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *