Stem op Justin Bieber

Zoals jullie misschien wel weten zijn er elk jaar in oktober de MTV Europe Music Awards. Dit jaar is dat op 25 oktober in Milaan, Italië. Hier worden dan prijzen uitgereikt aan verschillende artiesten in verschillende categorieën. Ook dit jaar is Justin weer genomineerd! Hij is dit jaar genomineerd voor best pop, best male, best look, best collaboration en biggest fans. Via de website van MTV EMA kan je stemmen, maar je kan ook stemmen via de applicatie MTV EMA. Dit is ook heel gemakkelijk, je voert eenmalig aan op wie je stemt, en daarna kan je met één klik op alle categorieën tegelijk stemmen. Ook kan je een soort wekker zetten, zodat je niet vergeet om te stemmen! Want we willen natuurlijk dat Justin wint.

image

Zoals je misschien ziet, kan je op deze manier niet stemmen op biggest fans. Dat gaat op een andere manier. Hiervoor moet je op Twitter en instagram berichtjes plaatsen met #EMABiggestFansJustinBieber
Via deze site kan je ook stemmen en kan je meteen zien op welke positie we staan. Momenteel staan we eerste, maar dat kan elk moment veranderen!

Justin heeft aangegeven dat hij misschien zelf ook aanwezig zal zijn bij de MTV EMA! Misschien om alleen zijn prijzen in ontvangst te nemen, maar misschien ook wel voor een optreden. Dat blijft voorlopig nog een verrassing.

image

Als we allemaal volop gaan stemmen op Justin, gaat hij in iedergeval niet met lege handen naar huis. Stemmen jullie mee?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *