Purpose Tour Fan Acties

Volgende week staat Justin Bieber in het Gelredome. Wij willen dat Justin de shows van 8 & 9 oktober niet vergeet. Daarom hebben wij 2 fan acties bedacht die we tijdens het concert met iedereen willen uitvoeren.

Zaterdag 8 oktober
Voor de eerste show willen we dat Justin zich meteen geweldig voelt. Hoe doen we dat?

Hij start met het nummer Mark My Words. Zodra je hoort dat het nummer begint, zet je je zaklamp op je telefoon (of een ander lampje) aan. Hij zal dan opkomen in een zaal met lichtjes. He would love that!

Zondag 9 oktober
Voor de tweede show doen we een ballonen actie tijdens het nummer Been You. Op de ballon zet je een woord/zin wat met Justin heeft te maken. Blaas de ballon van te voren op, schrijf er tekst op en laat hem dan weer leeg lopen. Als het nummer begint & de ballon weer is opgeblazen, kan je er eventueel lichtjes in doen, of er een lampje achter houden, zodat het nog meer opvalt. Been You zingt hij na de akoestische set. Als hij klaar is met de akoestische nummers, blaas je je ballon meteen op, zodat iedereen klaar is wanneer Been You begint. De kleur van de ballon maakt niet uit!

TIP: Bij de Action zijn er vinger lampjes te koop, super voor in een ballon of als vervanging van je zaklamp op je telefoon.

2016-03-24-35-justin-bieb-cb232

Wij kunnen voor een aantal ballonen zorgen, maar niet voor iedereen. Neem daarom zelf een ballon mee. Wil je ons een handje helpen? Neem dan een zakje ballonnen mee, om die uit te delen aan de fans die de actie niet mee hebben gekregen.

De acties zijn misschien niet origineel, maar dit hebben wij express gedaan, omdat je dan het meeste bereikt. Om verwarring te voorkomen zullen de acties niet veranderen. Mocht je zelf nog een actie bedenken, dan mogen jullie die natuurlijk ook uitvoeren. Dit moeten jullie dan wel zelf regelen.

Wij krijgen veel berichtjes met: “Waarom houden we geen blaadjes omhoog met tekst erop?” Dit wordt bij 9 van de 10 shows al gedaan. Dit is dus niet meer origineel.

Bekijk onze video voor de complete uitleg + tips!

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *