Purpose tour Dublin (+ vlog)

Op 1 en 2 november trad Justin Bieber op voor de Purpose Tour in Dublin, Hij trad op in de 3Arena, dat plek biedt voor 14.000 mensen. Dat is extreem weinig in vergelijking met het Gelredome, die plek biedt voor 34.000 mensen.

Toen dan eindelijk de kaart verkoop startte deden mijn vriendin en ik er alles aan om een pitticket te bemachtigen. We probeerde het bij elke plaatst waar hij ging optreden en ja hoor! Het lukte! We hadden twee pittickets voor Dublin in pit J! Het eerste wat in mij opkwam was, waar ligt Dublin? Toen ik het ging opzoeken kwam ik erachter dat het in Ierland lag.

14876443_1150616008366506_1057142655795000296_o

Na maanden wachten was het zover, we gingen met het vliegtuig naar Dublin! De eerste twee dagen gingen we de toerist uithangen en Dublin verkennen. Toen was het zover 1 november 2016, de eerste dag dat Justin Bieber ging optreden. Helaas hadden wij geen tickets, maar toch gingen wij naar de 3Arena in de hoop dat iemand nog tickets verkocht. De boxoffice was dicht, omdat het totaal uitverkocht was en er geen tickets meer beschikbaar waren en ook niet meer kwamen. Ook was er niemand die tickets verkocht. Wij gingen hopeloos opzoek via Facebook naar mensen die tickets verkochten.

Met geluk vonden wij 2 mensen die staanplaatsen verkochten. Met één iemand spraken wij af bij 3Arena en kochten we de ticket van en met de andere spraken we af bij een groot station. Toen we bij het grote station kwamen, bleek die persoon niet op te dagen en ook niet meer te reageren op zijn berichtjes, dus we raakte in paniek. We hadden nu maar 1 ticket in plaats van 2. We besloten om nog een ticket via een doorverkoop site te kopen, met mogelijk het risico dat we niet binnen konden komen.

Ondertussen deden wij mee met een wedstrijd van The Knocks om een pit upgrade te winnen. We schreven hun naam en #IFEELGOODIFEELGREAT op de Nederlandse vlag en liepen ermee rond. Er deden nog meer mensen mee, die ook een goede filmpjes hadden gemaakt, dus ik ging er niet vanuit dat we zouden winnen. Om half 7 gingen de deuren open en we waren extreem gestrest. Wat nou als de kaarten niet echt zijn? Wat als ik niks kan zien, omdat ik achteraan sta? Wat nou als ik de pit upgrade win? En toen kreeg ik opeens een melding op twitter.

Ik had de pitupgrade gewonnen! Ik moest een DM sturen naar hun fotograaf om af te spreken waar ik de pit bandjes kon ophalen. Natuurlijk op dat moment werkte mijn internet niet meer, maar toch is uiteindelijk toch alles nog goed gekomen. Ze waren erg onder de indruk van onze vlag en tijdens het optreden pakte ze deze zelfs nog en droegen onze vlag op het podium! Helemaal geweldig, ik heb echt een super tijd gehad!

14890344_1154675291293911_3945894342667487662_o

Na de show gingen wij nog naar een afterparty, waar bijna alleen maar Justin Bieber muziek gedraaid werd, super leuk! Ze draaiden zelfs echt hele oude nummers en iedereen zong mee en ging erop los. Dat was echt super leuk om te zien en bij te zijn!

De volgende dag hadden wij dan onze pit tickets. We gingen pas een uurtje voordat de deuren open gingen naar de 3Arena toe. Toen bleek dat mensen met PIT tickets een speciale ingang hadden en hier stonden pas 5 mensen?! Wij waren heel verbaasd, maar wel heel blij dat wij dus als één van de eerste naar binnen mochten. Daardoor kwam ik ook op het idee om bij de gewone staanplaatsen te gaan staan in plaats van de pit. Het was namelijk een droom voor mij om helemaal vooraan te staan recht voor Justin Bieber zijn podium tijdens de purpose tour.

Ik ben toen dus naar de gewone staanplaatsen gelopen, ik vond het super eng, maar het is mij gelukt. Ik stond vooraan, bijna in het midden, bij het podium! Het was echt één van de beste avonden van mijn leven. Ik had super veel oogcontact met Justin Bieber. Hij wees ook super vaak naar mij. Ook stonden hele leuke en gezellige mensen om mij heen en werd er nauwelijks geduwd.

14990970_1154815334613240_1939397459225374710_o

De volgende dag gingen wij helaas al weer terug naar Nederland. We wisten dat de dansers naar Amsterdam gingen en dat Martin Garrix en MAEJOR ook in Dublin waren en weer terug naar huis moesten. Dus we grapte van ‘Oooh misschien zitten ze wel bij ons in het vliegtuig!’. Toen wij geland waren op Schiphol en uit het vliegtuig stapte stonden daar Martin Garrix en MAEJOR! We maakte een praatje met ze, ze vertelden dat ze bij Justin Bieber in Dublin waren geweest en dat ze bij ons in het vliegtuig zaten. Ik was echt in shock! Gelukkig wouden ze wel een foto maken. Hiermee was onze trip naar Dublin geweldig afgesloten!

Natuurlijk heb ik deze dagen ook volop video’s gemaakt en dit in een vlog gestopt. Deze kan je hieronder bekijken:

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *