Purpose Tour Berlijn

Deze week was het eindelijk zover. Na meer dan 300 dagen af te tellen ging ik eindelijk naar Berlijn voor de aller eerste Purpose tour! Ik had misschien niet de beste plekken en zat dan wel alleen, het was echt een geweldige ervaring! De show was super, Justin was vrolijk, zong veel live en danste er flink op los. Als kers op de taart ben ik naar de afterparty gegaan waar DJ Tay James draaide. Dit was echt een hoogtepunt. Justin zijn crew en dansers waren aanwezig en het ging er wild aan toe. Van dance battles naar een moshpit en wij deden gezellig mee! Bekijk de vlog hieronder:

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

5 reacties

 1. Mina schreef:

  Hoi hoi,

  Ik heb een vraagje. Weten jullie/jij misschien hoe het precies zit met de staanplekken? Gaat het echt puur om wie er het eerst in de rij staat die kan het eerst naar binnen en heeft dus ook de beste plekken? Ik heb namelijk een kwartje voor in NL in het Golden Circle vak en in Antwerpen een pit J vlak en ik wil zo graag voor aan komen te staan!!!! Het is mijn droom sinds 2009 om hem gewoon van dichtbij te zien en in 2013 is dat niet gelukt helaas. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.

  Vriendelijke groet,
  Mina.

 2. Chris schreef:

  Hallo Lizzy
  Wij gaan 6 oktober naar Antwerpen.
  Er staat dat het concert om 20 uur begint.
  Hoe was dat in Duitsland? Begint dan het voorprogramma of begint dan het concert van Justin echt. Tot hoe laat duurde het?
  Bedankt

  • Lizzy schreef:

   In Duitsland was een paar dagen van te voren het concert naar een uur eerder verplaatst. Tussen kwart over 8 & half 9 begon Justin. Als het goed is begint om 19:00 uur het voorprogramma en treed Justin om 21:00 uur op.

 3. Chris schreef:

  Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *