Purpose Stadium Tour Ervaringen

Benieuwd naar onze ervaringen van de Purpose Stadium Tour? Hieronder zijn onze verhalen + videos te vinden. Enjoy!

Purpose Stadium Tour Landgraaf (Lizzy)

De Purpose Stadium Tour in Europa startte in ons eigen land. Binnen in de vakken werden al vroeg de bandjes uitgedeeld. Met dit bandje waren we zeker van een plekje in het vak. Voordat Justin begon traden James TW, Chef’Special en Kensington op. Vlak voordat Justin opkwam begon het keihard te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken en de show ging gewoon door! Justin was erg vrolijk en in de “Justin Bieber” vakken werd er hard meegezongen. Als afsluiting gaf Martin Garrix een geweldige show. Helaas was Justin alleen in Nederland voor Pinkpop dus ontmoeten zat er niet in.

Purpose Stadium Tour Aarhus (Diana)

Het begon op vrijdag 2 juni met een spontane roadtrip naar Brussel, Belgie, omdat we wisten dat de dansers daar waren. De volgende ochtend kregen we bericht dat we direct naar het vliegveld in Duitsland moesten gaan, omdat er een grote kans was dat Justin Bieber daar zou landen. Met flinke vaart 4 uur lang gereden, maar we waren optijd! We hebben Justin Bieber ontmoet! Daarna moest ik al weer direct door, want mijn bus naar Denemarken vertrok.  Toen we in Denemarken aan kwamen konden wij direct al onze PIT tickets ophalen, alleen we raakte verdwaald en kwamen op het terrein bij het podium terecht. De volgende dag was het zover, SHOWTIME! Flink wat stress, bijna een boete, ruzies en gevechten, maar het was het allemaal waard. Ik heb zelfs een high five van Justin gekregen.

Purpose Stadium Tour Bern (Diana)

Op woensdag 14 juni ben ik met de auto naar Zwitserland gereden voor de Purpose tour in Bern. Dit was de eerste echte Stadium show in Europa. Donderdag 15 juni was het dan eindelijk zover, tijd voor de show! We hadden PIT tickets en omdat het zo warm was gingen we pas last minute naar de arena. Des ondanks stonden we toch nog vooraan! Het was een geweldige show met veel vuurwerk en ook zijn vrienden kwamen nog even op het podium om te dansen op het nummer ‘Baby’.

Purpose Stadium Tour Monza (Diana)

We hebben Justin Bieber maar liefst 5 dagen op een rij gezien, alleen zijn humeur was niet altijd zo best. Die van ons ook niet altijd, want zo zijn mijn stroopwafels gejat, hebben we geslapen in de auto en moesten we van Zwitserland naar Italië rijden. Tot dat het 18 juni was, de dag dat Justin ging optreden in Monza, Italië. Ik had Golden Circle tickets, maar door een foutje kreeg ik een gewone staanplaats terug. Toch is het mij gelukt om de golden circle in te komen en lekker te genieten van de geweldige show! De volgende dag was toch wel het hoogte punt van de trip. We gingen naar het vliegveld en ik ontmoette eerst Martin Garrix. Na lang wachten kwam ook Justin Bieber opdagen. Hij kwam bij ons zitten, liet muziek horen wat nog niet uitgebracht was en praatte met ons. Het werd helemaal geweldig toen hij mij een applaus gaf en een dikke knuffel.

Purpose Stadium Tour Lille (Lizzy)

24 juni vertrokken we om 12 uur ‘s nachts naar Frankrijk. De helft van ons ging in de rij zitten en de andere helft ging naar het vliegveld. Ons hotel hadden we gecanceld, omdat we wilde blijven wachten tot Justin aankwam en vertrok. Na zo’n 15 uur kwam hij aan, maar helaas reed de taxi zo snel langs, dat we hem niet hebben kunnen zien. Buiten alle asociale Fransen om, was de show weer super. Ondanks we op het laatste moment binnen kwamen, hebben we toch nog een goede plek kunnen bemachtigen. Na de show zijn we meteen weer naar het vliegveld gegaan. Justin’s vliegtuig stond er nog, maar vertrok helaas de volgende middag, zonder Justin erin.

Purpose Stadium Tour Cardiff (Diana)

Maandag 26 juni begon mijn lange reis, met de bus naar Londen en vanuit Londen met de bus naar Cardiff. Toen we daar aankwamen konden we nog één dagje en nachtje genieten van de stad en ons hostel, want daarna begon het lange wachten in de rij. In totaal heb ik ongeveer 60 uur gewacht. Gelukkig had ik een tent die ons bescherming bood tegen de regen en kou. Het heeft mij wel wat problemen met de beveiliging opgeleverd en heb er ook nog littekens van over gehouden, maar ik heb alles over voor de eerste plek. En ja hoor, met bloed, zweet en tranen heb ik wel de eerste rij bemachtigd! Ik heb zeker genoten van deze laatste Stadium Tour show. Het hoogte punt was toch wel dat Justin Bieber een foto had geplaatst op zijn instagram die ik had gemaakt tijdens de show!

Purpose Stadium Tour Cardiff/London (Lizzy)

Eind juni begon ons laatste tripje. Toen we in Cardiff aankwamen besloten we om een tent te kopen en een nachtje te slapen voor de venue. Op de dag van de show zijn we uit de rij gegaan, omdat we Justin wilde ontmoeten bij het vliegveld. Met uber’s en taxi’s zijn we erheen geracet. Helaas duurde het te lang voordat hij aankwam. Omdat we de show niet wilde missen, zijn we terug gegaan. Omdat de beveiliging wist dat wij voor de venue hadden geslapen, mochten we weer vooraan in de rij. Natuurlijk was niemand het daar mee eens, maar met veel moeite hebben we onze front row plek behaald. We stonden super goed en hadden een aantal keer oogcontact met Justin. Na het nummer Purpose zijn we meteen weer naar het vliegveld gegaan, maar ook toen hebben we hem helaas gemist.

De dag in Londen begon heel normaal maar eindigde in iets waar we altijd al van gedroomd hadden: In de club met Justin. Na het uitgaan waren we zo enthousiast dat we ons gingen omkleden en naar Hyde Park gingen lopen, hier werd het festival gehouden waar Justin de volgende dag zou optreden. We waren helemaal kapot, maar het was het zeker waard, want om het nog even extra goed af te sluiten stonden we weer helemaal vooraan!

Helaas is de Purpose Stadium Tour vervroegd gestopt. Voor Lizzy was dat extra balen, omdat zij nog tickets had voor 2 show’s in Toronto, Canada.

Wij delen altijd onze ervaringen, maar we vinden het ook heel leuk om te horen wat jullie allemaal hebben meegemaakt!

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *