Purpose meer dan een miljoen keer verkocht!

Justin Bieber’s album Purpose is in de Verenigde Staten meer dan een miljoen keer verkocht! Het gaat hierbij om de fysieke exemplaren. Dit is niet de eerste keer dat er bij Justin’s album, zo veel exemplaren over de toonbank gaan. Dit is namelijk al de 5e keer!
Justin-bieber-my-world-official-album-cover-1-Believe-JB-Album justin-bieber-album-cover-under-the-mistle-toeJustin-Bieber-miljoen
Eerder verkocht Justin al meer dan een miljoen platen van Believe, namelijk 1,61 miljoen keer. Under The Mistletoe werd 1.51 miljoen keer verkocht, My World zo’n 2,08 miljoen keer en My World 2.0 wel 3,33 miljoen keer. Een nieuw record aantal is het dus nog niet, maar het is wel de eerste keer dat het in zo’n korte tijd gebeurde. Justin heeft maar vijf weken nodig gehad om dit te bereiken.
mtv cover
Van alle albums die gereleased zijn in 2015, is Purpose het derde album, waarvan een miljoen exemplaren verkocht werden in de VS. Eerder lukte het Adele met haar album 25, om bijna 6 miljoen exemplaren te verkopen. Ook Drake behaalde dit aantal, met zijn plaat If You’re Reading This It’s Too Late. Hiermee verkocht hij 1,12 albums.

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *