Pit plaatsen voor Justin Bieber

Pit plaatsen, misschien heb je er wel is iets over gehoord en misschien ben jij wel één van de gelukkige die pit plaatsen heeft voor het concert van Justin Bieber. Maar wat kan je hier nou eigenlijk precies verwachten? We hebben een aantal dingen op een rijtje gezet.

Waar bevinden de pit plaatsen zich nu eigenlijk?

Pit plaatsen bevinden zich eigenlijk in het podium. Het zijn twee vakken (pit J en B) die tussen de catwalks zitten.

GelreDome-Justin-Bieber

De groene vakken zijn de pit plaatsen.

Als je in één van deze vakken zit, kan je Justin Bieber van elke kant zien, hij zal dan ook continu langs je heen lopen. Justin Bieber is tenslotte niet iemand die maar op een plek blijft staan, maar graag over het hele podium heen danst.

Een aantal feitjes.

Aan het einde van het podium (bij het ronde podium) is de hoogte ongeveer 1,50 meter. Vanaf daar loopt het schuin omhoog tot ongeveer 2 meter. Het is zo hoog, omdat je onder het podium door naar je pit plaatsen moet lopen. Ook zijn er een aantal special effects die zo hun ruimte nodig hebben onder het podium. Bij de pit plaatsen kunnen ongeveer 100 mensen staan. Dit kan verschillen per gebouw waar hij optreed en hoeveel tickets er verkocht zijn. Omdat er maar zo weinig mensen pit plaatsen hebben, zul je overal dan ook goed zicht hebben op het podium. Er zullen geen dranghekken geplaatst worden in de pit plaatsen, hierdoor sta je direct tegen het podium aan. Wel staat er rondom beveiliging om alles goed in de gaten te houden.  Ook krijg je een speciaal bandje om je pols zodat de beveiliging kan zien dat jij pit plaatsen hebt en in de pit mag staan.

 

pit plaatsen

Speciale momenten.

pit j

Justin Bieber maakt erg veel contact met zijn fans in de pit.  Zo pakt hij regelmatig de handen van zijn fans vast en kijkt ze ook regelmatig recht aan in de ogen. Vooral tijdens zijn nummer Purpose maakt hij veel contact met de fans in de pit plaatsen. Dat is toch één van de beste dingen wat er kan gebeuren?

 

 

Ook is het al wel is voorgekomen dat Justin Bieber iemand op het podium riep om zijn haar te doen. Nu misschien niet meer, omdat hij kaal is, maar wie weet hoe zijn haar zal zijn als die weer in Nederland is! Dus neem voor de zekerheid een elastiekje mee, want misschien vraagt hij jou wel.

Maar niet alleen voor zijn haar vraagt hij fans op het podium, hij haalt zo nu en dan ook kinderen op het podium om samen mee te zingen. Daarvan smelt je hart toch gewoon?

Het is ook een keer voor gekomen dat Justin Bieber geld vond in zijn broekzak. Wat hij ermee deed? Hij gooide het naar de pit plaatsen! Wat is er nou beter dan geld vangen van Justin Bieber? Is een keer iets anders dan geld uitgeven aan Justin Bieber

Ook kan het zomaar voorkomen dat je familie of crewleden van Justin Bieber tegen het lijf loopt in de pit. Ook staat het voorprogramma vaak in de pit te kijken naar het optreden van Justin Bieber.

Ben jij ook één van de gelukkige met pit tickets? Nee? Niet getreurd, het concert is en blijft geweldig, ook vanuit andere plaatsen in de zaal!

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *