OMG: Jij kan naar de Justin Bieber Nieuwjaarsparty in Miami Beach!

Dit is je kans! Je kan nu meebieden op 2 tickets voor het exclusieve Justin Biebers’ Oud & Nieuw-feestje in Miami. Vluchten, 5 sterren hotelovernachtingen in een 5-sterrenhotel, signed merchandise, VIP- toegang tot het feest en de after party zijn uiteraard inclusief.

Ga direct naar VakantieVeilingen om te bieden >
of lees meer informatie

VakantieVeilingen doneert de opbrengst van de veiling volledig aan het goede doel, Serious Request.

justin_bieber_nye_partyTot 20 december 19:00 uur kun je online bieden op Justin Bieber New Year’s Eve Party. Pharell, Afrojack, the Weeknd en Kygo gingen je al voor, maar nu kun jíj het vliegtuig nemen naar het exclusieve Fontainebleau resort in Miami.

Daar luid je het nieuwe jaar in met niemand minder dan Justin Bieber himself en Grammy award winning producer Skrillex. Laat je 3 dagen lang pamperen bij het 5 sterren Fontainebleau Hotel in Miami South Beach.

fontainebleau-miami-beach

Hotel Fontainebleau Miami Beach – Justin Bieber NYE Party

Op oudjaarsavond ga je als VIP naar Justin Bieber’s hosted New Year& Eve party in luxe resort Fontainebleau. Om 21.00 uur trapt de popsensatie zelf de avond af met Bieber classics, gevolgd door een spetterend vuurwerkspektakel. Tijd om te slapen is er niet. Het feest gaat nog de hele nacht door met Skrillex in de wereldbekende LIV Nightclub in het Fontainebleau zelf.

Deze once in a lifetime experience is nu voor iedereen binnen handbereik via VakantieVeilingen. En dat is niet het enige goede nieuws: met jouw bieding geef je ook een ander een prachtig begin van het nieuwe jaar.

Ga direct naar VakantieVeilingen om te bieden >
of lees meer informatie

 

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *