Justin Biebers nummer verwijderd na kritiek?

Na vele en vooral lange geruchten, kwam dan eindelijk het nieuwe nummer ‘Bankroll’ uit, op het soundcloud account van Diplo. DJ Diplo maakte deze plaat samen met de Nederlandse producer DJ Boaz van de Beatz. Op deze track kun je Justin Bieber, Young Thug en Rich the Kid horen rappen.


Justin maakt er nooit een geheim van dat hij graag wilt rappen en volgens Billboard komen zijn rap kunsten goed tot zijn recht in deze nieuwe track. Maar niet iedereen is het daar mee eens.

Opvallend was dat de release van het nummer in alle stilte gebeurde, terwijl het gaat om een samenwerking met grote artiesten. Maar het nummer bleef niet onopgemerkt. De fans hadden bergen met kritiek. Fans noemden ‘Bankroll’ onder andere ‘zijn slechtste track ooit gemaakt’. Daarop besloot Diplo de single direct van zijn profiel te verwijderen.

Gelukkig is het nummer door een oplettende fan geüpload op YouTube en kunnen we het nog steeds luisteren.

Wat vind jij? Terecht dat het nummer verwijderd is of zou je het nummer wel graag vaker willen horen? Laat het ons weten in de comments.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *