Download gratis de nieuwe (Canadese) remix van As Long As You Love Me!

Het is vandaag Valentijnsdag, en of je nu forever alone bent of het heel leuk met je liefje viert, er past altijd wel een leuke verassing bij, toch? Daarom is het extra leuk dat deze remix van As Long As You Love Me precies vandaag uit is!  Maar, van wie is de remix?

De maker van de GEWELDIGE remix

De remix is gemaakt door de Canadese DJ Conro (zie foto hierboven) en is vanaf vandaag GRATIS!! te downloaden via deze link. Wij zelf hebben het nummer sinds vanochtend non stop op repeat en zijn zeer benieuwd naar wat jullie er van vinden.

Het nummer zou je kunnen luisteren als je je bijvoorbeeld klaar maakt om lekker een avondje met vrienden te gaan stappen, maar ook als je in de trein zit is dit een zeer goede keus. Het geeft As Long As You Love Me een nieuw begrip, voor zowel fans als voor niet fans. We zien dit ook DE nieuwe draai hit worden in clubs over de hele wereld. Dus, waar wacht je nog op, download hem nu meteen via deze link!

Wat vinden jullie van deze remix van het nummer? Wij zijn zeer benieuwd naar jullie mening!

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *