Nieuw wassenbeeld van Justin Bieber in Madame Tussauds + korting!

madame tussauds korting

Het is alweer een paar jaar terug dat Justin Bieber in  Madame Tussauds voor het eerst verscheen. Dolblij waren we er mee! Maar omdat het wassenbeeld al een paar jaar oud is, klopt het natuurlijk niet meer met het uiterlijk van Justin Bieber. Daarom is er goed nieuws!

Nieuw beeld van Justin Bieber!

Madame Tussauds krijgt binnenkort een nieuw beeld van Justin Bieber. Het oude beeld was vorig jaar weg gehaald, omdat het niet meer relevant was. Het nieuwe beeld is vanaf 23 maart te bewonderen in Amsterdam. Enthousiaster kunnen we niet zijn, want behalve dit geweldige nieuws hebben we NOG meer leuk nieuws!

Het beeld is dus vanaf 23 maart 2016 te bewonderen en wij, het team van Justin Bieber NL mogen erbij zijn! Natuurlijk zullen wij deze dag vloggen en jullie mee nemen in onze avonturen in Madame Tussauds. Zo kunnen ook jullie met ons mee genieten van het geweldige beeld van Justin Bieber.

Exclusieve korting bij Madame Tussauds

En dat is niet alles! Wij hebben geregeld dat ook jullie het geweldige beeld in Madame Tussauds kunnen bewonderen MET korting! Het gaat om een korting van  €6,50- per persoon. Per bon kunnen 4 menen er gebruik van maken. Je kan de bon op deze pagina vinden.  LET OP! Wees er snel bij want de actie is geldig tot en met 30 juni 2016!

Geweldig toch? Wij zijn in ieder geval super blij met de exclusieve kortingsbon voor Madame Tussauds die je alleen op onze site kunt uitprinten!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

1 reactie

  1. Courtney schreef:

    Heey, hoe heet de vlog waarmee jullie dat gaan filmen😏😍❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *