Nieuw wassen beeld van Justin Bieber

Gisterochtend was het eindelijk zo ver! Justin Bieber kwam met een nieuw wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam en wij mochten daar als eerst bij zijn. Van deze dag hebben we natuurlijk ook weer een vlog gemaakt met exclusieve beelden, deze staat onderaan de pagina.

In Madame Tussauds stond altijd de 16-jarige Justin Bieber. Zoals iedereen wel weet klopt deze onderhand niet meer. Justin is in de laatste jaren flink veranderd. Zo heeft hij een mooi wasbordje gekweekt en zijn er een flink aantal tatoeages bijgekomen. Het werd dan ook hoog tijd voor een nieuwe wassen beeld.

justin bieber - 7days

Donderdag ochtend, voordat Madame Tussauds open ging was de onthulling. We liepen de ruimte binnen waar een catwalk stond. Hierop stonden allemaal mannen zonder shirt in een kringetje. Één voor één liepen ze weg over de catwalk en daar kwam Justin Bieber te voorschijn. Ons hart maakte toch wel een sprongetje, omdat we dachten dat Justin Bieber zelf er stond! Maar helaas zat er weinig beweging in.

Nadat alle pers foto’s hadden gemaakt van het wassen beeld, was het de beurt aan een aantal gelukkige beliebers, die uitgekozen waren, om het beeld van dichtbij te bewonderen. De meeste waren door het dolle heen en konden niet van Justin Bieber afblijven. Iedereen was zo blij dat ze Justin Bieber van zo dicht bij konden zien! Justin Bieber heeft al veel kusjes en knuffels gekregen.

En natuurlijk konden wij als team Justin Bieber Nederland ook ons geluk niet op!

Nadat we meer dan een uur bij het beeld hebben gestaan, alle details hebben bekeken en duizenden foto’s hebben gemaakt zijn we tot de conclusie gekomen dat het wassen beeld van Justin Bieber sprekend lijkt!

zelfs de ogen van het beeld lijken sprekend!

zelfs de ogen van het beeld lijken sprekend!

Misschien dat hier een paar dingen niet precies kloppen... Wat denk jij?

Misschien dat hier een paar dingen niet precies kloppen…

Wil jij dit beeld van Justin Bieber ook graag bewonderen, kijken of alles klopt en duizenden foto’s maken? Dat kan! Het beeld staat voorlopig nog in Madame Tussauds Amsterdam en via hier kan je een kortingsbon downloaden.

Bekijk onze vlog hieronder voor exclusieve beelden en interviews!

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *