MTV over Justin Bieber’s Purpose

YES! Justin Bieber’s album Purpose is eindelijk uit. Natuurlijk zit er achter elk nummer een betekenis. MTV postte gister op Snapchat een artikel waar ze hun mening gaven over elk nummer en waar zij dachten dat hert over ging, en het eind resultaat was geweldig. Take that, Directioners! Ben jij benieuwd? Lees ze dan hieronder:

Mark My Worlds

Deze intro is voor iedereen die over Justin heeft getwijfeld. Zijn emotionele stem verteld luisteraars om te letten op zijn woorden. Justin legt alles op tafel door middel van een stevige opbouw naar het volgende nummer.

I’ll Show You

Dit nummer is ook voor iedereen die Justin niet zag als een serieuze artiest. In Purpose laat hij zien dat hij niet iemand is die je lastig moet vallen.

What Do You Mean?

Het nummer wat alles veranderde en zijn come back is begonnen. De video laat zien hoeveel hij is gegroeid. Het is een klassieker in Justin’s lijst en zal altijd in ons geheugen blijven na zijn emotionele VMA optreden.

Sorry

Het beste nummer op Purpose. Het is niet mogelijk om niet te dansen op dit nummer en als je dit niet doet, is er iets mis met je. Iedereen wilt zo stoer zijn als de meisjes in de video en wanneer we alleen zijn in onze slaapkamer we proberen natuurlijk niet om de dansjes na te doen…

Love Yourself

We voelde al onze gevoelens wanneer we voor het eerst “Love Yourself” hoorde. Met de Ed Sheeran vibe (ze schreven dit nummer samen), is het alleen Justin en een perfect gitaar geluid.

Company

Wij willen dat je ons gezelschap komt houden Justin! Wij dromen weg bij dit nummer door de R&B vibe.

No Pressure

Verder met de R&B vibe, dit gedeelte van het album zal het beste moment zijn om een kopje thee te zetten.

No Sense

Dit is een nummer dat Justin 5 jaar geleden nooit zou hebben opgenomen. Natuurlijk voegt Travis Schott’s versie een nieuwe element toe. Hij heeft een lange weg afgelegd na “Beauty And A Beat.”

The Feeling

Als je Halsey niet kent, leer haar kennen. Je zal meer van haar horen in 2016. Justin heeft haar een perfecte start gegeven om haar talent te laten horen. Ze is waanzinnig cool.

Live Is Worth Living

AAH, een piano! We zijn in tranen. En zoals Justin zegt, jij maakt ons leven het waard om te leven.

Where Are Ü Now?

Dit was het nummer waarbij mensen zich gingen afvragen wat hun gevoel was bij Justin. We zijn nog steeds geobsedeerd met dit nummer.

Children

Je kan Skrillex duidelijk horen in dit nummer. Wat begint met Justin’s versie van “Earth Song” van Michael Jackson, veranderd in een elektronische dansmuziek.

Purpose

Oké, Justin slayed ons met dit nummer. RIP ons en iedereen met een hart. De titel is een real-look in Justin’s verleden. Het is eerlijk. Het is puur. En we zijn nog steeds aan het snikken om Justin’s speech op het einde.

Been You

Om ons op te vrolijken na Justin’s emotionele nummer “Purpose”, is dit een gaaf dans nummer. Elke keer dat Justin zegt: “It could have been you”, we fantaseren dat Justin tegen ons praat.

Get Used To It

Dit nummer is een beetje hetzelfde als het vorige nummer. Een goed pop nummer. Justin heeft zoveel pop nummers met een geweldige vibe op zijn album, die we op repeat hebben wanneer we klaar zijn voor een avondje uit.

We Are

Alleen Justin kan met een van de grootste artiesten in de hip-hop een nummer maken. Het is Nas maar.

Trust

Die hoge noot op het begin. Wij kunnen er niet mee omgaan. “Trust” heeft een langzame, sexy beat. Het is magisch, vooral door de piano muziek op de achtergrond.

All In It

“Don’t do nothing unless your heart’s in it” is de openingszin. Zo zie je hoeveel gevoel hij in dit nummer heeft gestopt. Dit album betekend net zoveel voor hem als voor de fans.

What Do You Mean Acoustic

We hadden nooit gedacht dat “What Do You Mean” nog beter had kunnen zijn. Deze akoestische versie is PERFECTIE.

Dit zijn dus alle uitspraken van MTV. Wat vind jij de mooiste/leukste? En hebben ze gelijk? Laat het ons weten!

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *