Martin Garrix over zijn vriendschap met Justin Bieber

Gisterenavond was Martin Garrix (a.k.a. Martijn Gerritsen) te gast bij RTL Late Night. Natuurlijk konden de vragen over zijn vriendschap met Justin Bieber niet ontbreken.

vriendschap Martin and Justin

Zo vertelde Martin dat hij en Justin goede vrienden zijn en dat ze het allebei erg druk hebben. Als ze dan een keer wat vrije tijd hebben, proberen ze met elkaar wat leuks te gaan doen. Volgens Martin klikt het goed tussen de twee, met als reden dat ze natuurlijk tot op een zekere hoogte dezelfde levensstijl hebben en dezelfde interesses.

vriendschap

Hoe deze vriendschap precies ontstaan is? De twee hebben sowieso al een ding gemeen, namelijk dezelfde manager, Scooter Braun. Hieronder zijn Justin & Martin samen te zien met hun manager Scooter.

vriendschap

Op deze manier zijn ze in contact gekomen en na een tijdje hebben ze de muziek even helemaal aan de kant gezet. Ze kwamen erachter dat ze het persoonlijk heel goed met elkaar konden vinden.

vriendschap vriendschap

Ook heeft Justin al regelmatig het huis bezocht van Martin in Amsterdam. Wie weet zullen we hem nog vaker zien dankzij Martijn…

vriendschap

Stiekem zijn wij wel heel erg trots dat Justin zo’n goede vriendschap heeft gevonden in ons kikkerlandje.

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *