Justin vervult laatste wens van belieber die zelfmoord pleegde

Zelfmoord. Het gebeurt helaas vaak genoeg en daarom willen wij benadrukken dat pesten heel veel invloed kan hebben op het leven van mensen. Wees daarom altijd voorzichtig met wat je zegt!

Voor deze belieber was het helaas al te laat. Door al het gepest pleegde de 14-jarige Megan Evans zelfmoord. Ze was groot fan van Justin Bieber. Zelfs had ze al tickets voor zijn show, die ze helaas niet meer zal bijwonen. Megan’s moeder, Nicola, is ontroostbaar, maar begon speciaal voor haar dochter een social media-campagne waarin zij vroeg om contact met Justin Bieber. Ze hoopte op deze manier gesigneerde spullen te bemachtigen van hem.

zelfmoord_handtekening

Dat is gelukt! Justin stuurde een foto met zijn handtekening en Megan’s naam naar Nicola. Dankzij dit onwijs lieve gebaar, kon Megan’s moeder weer een beetje lachen. “Ik had nooit verwacht dat ik nog zou kunnen huilen van geluk,” vertelt Nicola aan The Sun. “Onze  prachtige, prachtige dochter Megan zal  naar ons kijken met een glimlach van oor tot oor omdat haar wens is uitgekomen.”

 

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *