Justin verrast fans die het moeilijk hebben

Afgelopen week was Justin te zien bij Knock Knock Live, een tv-show uit Amerika gepresenteerd door Ryan Seacrest. Eerst was Ashley aan de beurt, een meisje dat heeft geleden aan een hersenvliesontsteking. Door deze ziekte heeft zij meerdere belangrijke gebeurtenissen in het afgelopen jaar gemist, waaronder haar Quinceanera. Justin’s muziek heeft Ashley in het ziekenhuis heel erg geholpen, vooral het het nummer Pray. Justin besloot haar daarom iets bijzonders te geven. Eerst mocht Ashley een jurk uitzoeken en toen nam hij haar mee naar een geheime locatie, om alsnog haar Quinceanera te vieren. Toen Ashley binnen kwam samen met Justin en daar al haar familie en vrienden zag zitten, gaf Justin haar eerst een cheque voor een shop middagje met haar moeder. Daarna begonnen Justin en Ashley te dansen op het nummer Pray, wat voor Ashley een heel bijzonder nummer was. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg Ashley’s moeder ook nog een cheque van 10.000 dollar, om zo haar schulden af te betalen!

Daarna was hiphop artiest Nakia aan de beurt, samen met zijn zoontje Noah, een jongen met het syndroom van Down. Justin bezocht hen in Nakia’s kerk, om daar een optreden van vader en zoon bij te wonen. Omdat Justin wist dat Nakia het moeilijk had, schonk hij hem 50.000 dollar.

“Ik ken Justin al lang en ik weet dat hij een van de grootste harten heeft.” Vertelde Ryan Seacrest. Ook was aan Justin te zien dat het hem echt iets deed en met zo’n groot, gul hart kan dat ook niet anders.

Wil je de aflevering nog een keer terugkijken? Dat kan hieronder!

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *