Justin laat verstandskies eruit trekken!

Gister heeft Justin zijn verstandskiezen laten trekken, en zenuwachtig dat hij was! Dat liet hij weten via snapchat (rickthesizzler). “Ik ga zometeen beïnvloed worden onder drugs,” vertelde hij in zijn snap story. Later bedankte hij zijn vriend Micah Cravalho via instagram. “#mijnverpleegster @micahcravalho lol dankjewel dat je op me hebt gelet,’ Aldus Justin. Ook via twitter liet Justin fans weten dat hij zijn verstandkies liet trekken. “Ik heb mijn verstandskies laten trekken, dat is niet leuk. Ik ben blij dat het voorbij is. Ik duik snel mijn bed weet in,” Tweette hij. Hieronder kun je de instagram foto bekijken en zijn tweets lezen.

Wat vind jij? Stelt Justin zich aan of niet?

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *