Justin koopt een nieuwe Ferrari

Justin Bieber heeft zijn wagenpark weer uitgebreid. Dit keer heeft hij gekozen voor een LaFerrari die nieuw 1,2 miljoen euro kost.
Justin maakte zijn aankoop bekend in een interview met USA Today. De interviewer vroeg hem in welke auto’s hij tegenwoordig rijdt. Hierop antwoordde Justin: “Ik rijd nog steeds in mijn Ferrari, een 458 Italia en ik heb net de LaFerrari gekocht, die ik binnenkort mag ontvangen.”

Welke kleur Justin heeft besteld is nog niet bekend. Hij krijgt straks in ieder geval 963 pk voor zijn kiezen. De aandrijflijn bestaat uit een 6262 cc V12-motor met 800 pk en een elektromotor met 163 pk. De sprint tot 100 km/h duurt slechts drie tellen en de topsnelheid bedraagt meer dan 350 km/h.

laferrari

Er worden maar 499 exemplaren van deze auto gebouwd. Op het hoofdkantoor van Ferrari lag een lijst met meer dan 700 namen van personen die de LaFerrari heel graag wilden kopen. De fabrikant is selectief geweest bij het bepalen wie er één mocht kopen. Daarbij keek het merk onder andere naar wat voor Ferrari’s de kopers ervoor hebben gehad en naar de loyaliteit van de klant. Justin Bieber is een van de gelukkige wie zo’n wagen mag kopen. Andere gelukkige kopers zijn chefkok Gordon Ramsey, zanger Jay Kay en zanger Sammy Hagar.

We hopen natuurlijk dat Justin er voorzichtig mee gaat rijden, maar dat hij wel geniet van zijn nieuwe auto!
Welke kleur denk jij dat hij zal nemen?

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *