Justin Bieber herdenkt slachtoffers Orlando

Drie weken geleden gebeurde er een vreselijk drama. Er was een schietpartij in een nachtclub in Orlando, hierbij zijn 50 mensen omgekomen. Ook werd Christina Grimmie een paar dagen eerder neergeschoten na haar concert in Orlando. Hierdoor was het een tijdje onduidelijk of Justin zijn optreden wel door zou laten gaan. Justin postte hierover het volgende op twitter:

Gisteravond was het optreden in Orlando. Tijdens het nummer purpose stond hij stil bij alle slachtoffers. Op het grote scherm werden alle namen van de slachtoffers weergeven.

Ook kwam Justin Bieber met een speciale hashtag genaamd #OrlandoStrong waar iedereen zijn gevoelens kon uiten. Zelf maakte hij hier ook gebruik van.

Na de show in Orlando vond Justin Bieber het tijd voor een grap met zijn vriend (die ook in het voorprogramma staat) Post Malone. Justin Bieber haalt de hele kleedkamer van Post Malone overhoop en laat een boodschap achter in een vorm van plastic bekertjes.

It’s on!

Een foto die is geplaatst door Post (@postmalone) op

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *