Justin Bieber’s liedje “Children” anthem van Serious Request

Heel Nederland houdt zich er momenteel mee bezig: Serious Request. Dé organisatie die elk jaar record na record weet te verbreken met geld inzamelen voor het goede doel. Maar wat heeft Justin Bieber er mee te maken?

serious

Elk jaar heeft het evenement twee liedjes in de aanbieding. Het officiële nummer dat speciaal voor het thema van het jaar is geschreven én een anthem dat door de publiek en de dj’s in het glazenhuis word gekozen. Maar dit jaar is er na vier dagen nog steeds geen officiële informatie over het anthem bekend. Tot nu.

Één van de huisbewoners, Paul Rabbering denkt dat het liedje “Children” van Justin Bieber grote kans maakt. Dat verteld hij aan de Limburgse Dagblad. “We zijn heel erg zoekende naar de plaat. We vinden Children van Justin Bieber alle drie (de dj’s) een hele goede track. Omdat de boodschap die erin zit helemaal top is en het is gewoon een lekker dansnummer. Ik denk eerlijk gezegd dat je die kan opschrijven. Dat dat ‘m dit jaar wordt.” Aldus Paul Rabbering.

paul

Wat vinden jullie? Past het liedje Children van Justin Bieber goed bij het thema van Serious Request dit jaar?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *