Justin Bieber’s vriendin zijn valt niet mee

Stel je voor, Justin Bieber en jij zouden elkaar al een lange tijd kennen en ineens is er een soort chemie tussen jullie twee. Justin Bieber post foto’s van jullie twee, en elke Belieber wilt jou zijn omdat jij Justin Bieber’s vriendin bent. Geweldig toch? Nou.. daar zijn de meningen over verdeelt.

Volgens Hailey Baldwin valt het namelijk niet mee om iemand uit de industrie te daten. Elke dag leest ze negatieve reacties over haar relatie met Justin Bieber. Ze geeft toe dat het soms een beetje pijn kan doen. Je moet er ook volgens haar een “dikke huid voor hebben en vooral ook sterk zijn,” verteld ze in een interview met Marie Claire. Daarom probeert Hailey Baldwin zich meer op Justin Bieber zelf te focussen en de negatieve reacties langs zich heen te laten gaan.

Ook heeft Hailey Baldwin wel vaker in interviews verteld dat zij en Justin Bieber geen monogaam koppel zijn. Justin Bieber mag dus best af en toe met andere meisjes afspreken, en zij mag dus ook met andere jongens afspreken. Dit komt omdat volgens haar relaties al moeilijk genoeg zijn op zo’n leeftijd, en monogaam zijn maakt het het dus nog lastiger.

 

Wat vindt jij? Heeft Hailey Baldwin gelijk of zou ze Justin Bieber alleen voor zichzelf moeten houden?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *