Justin Bieber’s 7 leukste uitspraken!

Justin Bieber heeft heel wat beroemde uitspraken. Zo heeft iedereen wel gehoord van de uitspraak “Never say never!” of “Believe”. Daarom hebben we voor jullie de 7 leukste, mooiste en bekendste uitspraken van Bieber op een rijtje gezet.

1. ” Never say never.” 

Laten we maar meteen beginnen met de meest beroemde uitspraak. Ook zijn eerste dJustin nsnocumentaire film is vernoemd naar deze uitspraak. Waar deze uitspraak vandaan komt? Ooit vertelde iemand Justin om nooit te dromen. Hierop antwoordde hij met: “Never say never!”

 

2. “Follow your dreams and don’t let anyone stop you.”

Justin heeft hier zeker naar geluisterd in zijn reis naar de top. Volg je dromen en laat je door niemand stoppen. Alleen op deze manier bereik je jouw doel.

3. “Believe in yourself”

Als je niet in jezelf gelooft, zullen anderen dat ook niet doen. Begin dus met jezelf! Ook deze uitspraak is een groot onderdeel van Justin’s leven geworden. Believe als in … geloof in jezelf, geloof in God en geloof in elkaar. Niet voor niets heeft Justin zijn album én tweede documentaire hiernaar vernoemd.

Justin believe

4. “I want my world to be fun. No parents, no rules, no nothing. Like, no one can stop me. No one can stop me.”

Dit is een iets minder serieuze uitspraak. 🙂 Bieber houdt wel van een feestje en lol maken. Dat weten we allemaal ondertussen wel. En zo hoort het ook, vinden wij. Leef je leven!

5. “The success I’ve achieved comes to me from God.”

Justin is heel gelovig en is heel dankbaar voor God. Hij heeft verschillende tattoo’s in verband met zijn geloof en gaat regelmatig naar Bijbel studie in de kerk.

mj-godupdates-justin-bieber-finds-god-fb

6. “You know me…I can’t resist a good prank.”

Zoals we allemaal wel weten, houdt Justin zo nu en dan wel van een goede grap. Hij noemt zichzelf ‘the prankster’ en dit heeft hij ook bewezen toen hij te gast was in de MTV show Punk’d. Zie hieronder de clip nog eens.

7. “Friends are the best to turn to when you’re having a rough day.”

Beter advies kun je niet krijgen. Je vrienden zijn degene bij wie je altijd terecht kan of als je advies nodig hebt. Justin heeft soms wat moeite gehad om mensen te vertrouwen maar hij heeft nu zijn échte vrienden gevonden.

 

Hopelijk hebben jullie allemaal wat opgestoken van deze inspirerende woorden. Vergeet dus vooral niet in jezelf te geloven en je dromen achter na te gaan. Wie weet bereik je zo dingen die je nooit had durven dromen. Want als je droom je niet bang maakt, is ‘ie niet groot genoeg 😉

Wat is jullie favoriete uitspraak van Justin Bieber?

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *