Justin Bieber is hecht met zijn fans

Justin Bieber is pas twee weken bezig met zijn tour, maar nu showt hij al hoe hecht hij is met zijn fans. De purpose wereld tour die negen maanden duurt, wordt nu al beschreven als één voor in de geschiedenis boeken. Hij showt niet alleen zijn beste muziek, maar ook zijn kleding, speciale effecten, de openingsact en speciale gasten maken de show onvergetelijk.

Maar het meest bijzondere aan de show is hoe hij omgaat met zijn fans. Hier komen de vijf meeste geweldige momenten van de show.

1. Hij laat zijn haar doen

Tijdens zijn show in San Jose afgelopen week kieste Justin Bieber een gelukkige fan uit het publiek om zijn haar vast te doen in een staartje. Hij vroeg aan haar of het goed zat, omdat het voelde alsof het in een knotje zat, maar was uiteindelijk tevreden en gaf haar een knuffel.
Maar dit is niet de enige keer. Justin heeft tijdens meerdere shows haarelastiekjes gepakt van fans uit het publiek, om zijn haar vast te doen.

 

2. Hij ontmoet fans


Tijdens de tour zijn er ook verschillende vip tickets beschikbaar. Je hebt vip tickets waar je een backstage tour krijgt, de mogelijkheid voor een selfie met Justin en een één op één professionele foto. Ook is er een vip pakket waar je samen met 4 tot 6 andere personen Justin kan ontmoeten en een groepsfoto gemaakt wordt. Justin zorgt er hierdoor voor dat hij zoveel mogelijk fans kan ontmoeten.
Daarnaast neemt hij natuurlijk ook nog tijd voor make-a-wish fans. Hier maakt hij nog meer tijd voor vrij om te zorgen dat ook zij de dag van hun leven hebben!

 

3. Hij laat zien dat hij blij is met de nieuwe generatie

In deze video die een fan heeft gefilmd tijdens de show in Sacramento afgelopen week, zie je Justin praten met een klein meisje genaamd Mia en haalt haar op het podium. Hij zegt “Dit is de volgende generatie, hier naast me!”. Hij houdt haar hand omhoog en geeft haar een knuffel.

 

4. Hij geeft kinderen de kans om op het podium te dansen samen met hem

Voor de tour begon was er een contest voor elke stad, waar Justin vraagt om video’s in te sturen, waarop je laat zien dat je mee kunt dansen op het nummer ‘Children’. De kinderen die uitgekozen werden, mogen ook daadwerkelijk op het podium dansen met Justin Bieber.

 

5. Justin neemt tijd voor zijn fans tijdens de show


Tijdens de show neemt hij ook tijd voor zijn fans. Hij praat persoonlijk naar ze, houdt hun handen vast en probeert ze er zoveel mogelijk bij te betrekken. Hieruit blijkt wel hoe hecht hij is met zijn fans. Hij probeert hierdoor te laten zien hoe belangrijk de fans voor hem zijn en wilt ze hiermee een onvergetelijke avond bezorgen!

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *