Justin Bieber zingt nieuw liedje tijdens concert

Justin Bieber trad een paar dagen geleden op in Portland vanwege zijn Purpose Tour (die inmiddels al van gang is in Noord-Amerika). Tijdens zijn show zong hij prachtige nummers, maar toch bleef er een hele speciale hangen.

Het nummer heet Insecurities, en Justin Bieber heeft het begin 2015 al eens gezongen. Maar het nummer is dus nooit uitgebracht. De meeste Beliebers waren het liedje zelfs al vergeten, tot Justin Bieber er ineens zelf weer mee kwam.

Het liedje zelf was waarschijnlijk vergeten omdat de video die op internet dook maar 15 seconden lang was. Benieuwd? Bekijk de video hieronder.

Toen waren we al verliefd op het liedje, en konden niet wachten tot het zou worden uitgebracht. Helaas staat het liedje niet op het album, maar Justin Bieber koos er toch voor om het liedje in Portland te zingen voor zijn Beliebers. (Wegens auteursrechten kunnen we er helaas geen video van laten zien.)

 

Wij zouden het liedje natuurlijk graag op 8 en 9 oktober willen horen, maar we kunnen het niet met zekerheid stellen. Het is namelijk zo dat Justin Bieber tot nu toe elke keer iets anders doet met zijn shows. Dus de vraag is of dit liedje er in blijft, af en toe in een show voorkomt of voorgoed weg gaat.

Gelukkig kunnen we wel met zekerheid vast stellen dat Justin Bieber’s optredens in Nederland vol verassingen zullen zitten. We verwachten ook dat de twee concert dagen in Nederland niet hetzelfde zullen lopen. Dat wordt dus nóg leuker!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *