Justin Bieber zingt een oude cover

Justin Bieber was gisteravond voor zijn Purpose tour een concert in Dallas, Texas. Naast de bekende nummers zong Justin Bieber ook een cover, “Come Home To Me” van Ernie Halter.

Dit is niet de eerste keer dat Justin Bieber dit nummer zingt, hij heeft het namelijk al een keer eerder gecoverd, in 2011. Hij zong toen dit nummer tijdens een optreden in Hong Kong.

Ernie Halter gaf in 2011 een show bij La Cave in Costa Mesa, was Justin Bieber daar samen met Selena Gomez. Toen Ernie Halter met het nummer “Come Home To Me” wou beginnen, kwam Justin ook op het podium en zongen ze het nummer als duet.

En wat vind Ernie Halter er nou van dat iemand een cover doet van zijn nummer? Toen die het hoorde, en zeker toen Justin Bieber opeens bij hem op het podium verscheen vond hij toch wel geweldig. Ernie Halter vertelde: “Ik zag tijdens het zingen in mijn ooghoek dat Justin Bieber en Selena Gomez aan een tafeltje in de zaal zaten en mijn hart ging enorm te keer. Toen hij ook nog eens op het podium kwam moest ik mezelf enorm inhouden. Het liefst wou ik OMG ITS JUSTIN BIEBER schreeuwen, maar het is een aardige jongen met zijn hart op een goede plaats.”
Ook deze keer vond Ernie Halter het erg leuk Justin Bieber een cover deed van zijn nummer.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *