Justin Bieber wordt aangeklaagd voor kapot maken mobiel

Een Amerikaanse man klaagt Justin Bieber aan, voor een kapotte mobiel. Wat is er gebeurt dan? Justin was aan het feesten samen met rapper Post Malone, vorige maand in de Cle nightclub in Houston. Volgens de man, Robert Earl Morgan, heeft Justin zijn mobieltje gesloopt en eist daarvoor een schadevergoeding van 100.000 dollar (87.000 euro).

Hoe is dit gebeurt… Toen Justin mee deed met een drankspel, wilde Morgan dit filmen met zijn mobiel. Het drankspel hield in dat er bier werd gegoten via een lange pijp, van bovenaf. Vervolgens moest je dit opdrinken, maar bij Justin ging het niet helemaal goed. De meeste bier kwam terecht op zijn kleding. Justin werd daarom volgens TMZ woedend, toen Morgan dit incident wilde vastleggen. Hij pakte de telefoon af en smeet het aan diggelen. Tenminste, dat is wat Morgan zegt…

mobiel

Maar dan nog… 100.000 dollar is wel wat overdreven zou je zeggen. Morgan beweert dat hij door dit incident zijn simkaart is kwijtgeraakt. Daarop stonden zijn belangrijke zakelijke contacten en duizenden foto’s, waaronder die van zijn oma toen zij 100 jaar werd.

Justin leek verder een goede avond te hebben. Hieronder is een video te zien, waarin Justin naast Malone staat. Hij tikt voor de grap een keer met zijn sigaret tegen Malone’s arm.

 

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *