Justin Bieber wint zijn EERSTE Grammy!

Weet jij welke dag het gister was? 15 februari? Dat klopt. Maar gister was ook de dag dat onze idool Justin Bieber, zijn eerste Grammy ooit won! En dat mag groots gevierd worden.

Een tijdje terug lieten wij jullie al weten dat Justin Bieber samen met Skrilex en Diplo genomineerd was met het liedje Where Are Ü Now? en gister was het dan eindelijk zover: de 58e editie van de Grammy’s. Justin Bieber zelf was nog niet aanwezig tijdens de pre-ceremony toen bekend werd gemaakt dat het geweldige trio won. Maar gelukkig werd hij later zelf ook van de partij.

Voordat Justin Bieber de rode loper opging, nam hij een nieuwe Carpool op met James Corden. Die kun je hieronder bekijken.

Toen James Corden en Justin Bieber klaar waren verscheen Justin Bieber even later de rode loper op met zijn broertje Jaxon. Hier onder kun je een paar fotos bekijken.

Na de rode loper was het tijd voor Justin Bieber om ook deel te nemen aan de ceremonie van de Grammy’s, waar hij ook nog eens een spetterend optreden gaf (samen met Diplo en Skrillex). Die kun je hieronder bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=LZ-hhfSpbKo

Dus.. Hoe trots zijn jullie?!!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *