Justin Bieber wint de meeste awards bij de EMA

Gisteren was het weer zo ver, de MTV Europe Music Award show. Dit jaar was het in Milaan, Italië. Er worden awards uitgereikt en er komen verschillende artiesten optreden. Ook Justin Bieber was hier te gast en nam een aantal awards mee naar huis en trad hij op.

Welke awards won Justin?

Justin was genomineerd voor de awards Best Canadian Act, Worldwide act, Biggest fans, Best pop, Best Male, Best Look en Best Collaboration. Hiervan won hij Best Canadian Act, Worldwide act: North America, Biggest Fans, Best Male, Best Look en Best Collaboration. Hiermee staat de teller van de aantal Europe Music Awards van Justin op 17 awards. Hij verslaat hiermee Eminem, die 15 awards thuis had staan. Justin heeft nu op 21 jarige leeftijd de meeste Europe Music Awards in huis staan. Maar daar zullen volgend jaar vast nog wel meer bij komen.

Behalve dat Justin awards in ontvangst nam, deed hij ook een optreden. Hij zong hier zijn nummer ‘What Do You Mean’ en zette hij een geweldige performance neer samen met zijn dansers. Vond jij Justin het beste optreden van deze avond? Breng dan hier je stem uit!

Na de show was er ook nog een after party, hier konden alle artiesten vieren dat ze een award hadden gewonnen! Zo zijn er wel foto’s van Justin Bieber en Martin Garrix samen verschenen.

Wil je toch liever de MTV EMA’s op tv zien? Dat kan! Deze week wordt het nog een aantal keer uitgezonden op MTV, namelijk op:
maandag 26 okt. 22:00
dinsdag 27 okt. 11:10 en 20:00
woensdag 28 okt. 15:00
donderdag 29 okt. 11:10
zaterdag 30 okt. 17:15
zondag 1 nov. 11:55
Kan je ook niet op die tijden kijken of wil je het gewoon veel vaker zien? Wees niet getreurd! Op deze website kan je alle beelden terug bekijken van Justin Bieber tijdens de show.

Aan het einde van de show werd er bekend gemaakt dat de MTV EMA’s volgend jaar bij ons in Nederland worden gehouden! Het is op 6 november 2016 in Ahoy, Rotterdam. We hopen natuurlijk dat Justin Bieber er ook weer bij gaat zijn en weer een aantal awards binnen gaat halen.

 

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *