Justin Bieber winnaar van de avond

Gisteravond was het weer zover, de MTV Europe Music Award show. Dit jaar was het live in Ahoy, Rotterdam. Helaas was Justin Bieber er zelf niet bij, maar er waren wel genoeg andere artiesten aanwezig. Zo waren ook Justin Bieber zijn vrienden, Martin Garrix, MAEJOR en Jaden Smith aanwezig.

Justin Bieber was genomineerd in 5 categorieën, Best Song, Best Male, Best Pop, Biggest Fans en Best Canadian Act. Met weken lang stemmen hebben wij ervoor gezorgd dat hij de volgende catagorieën heeft gewonnnen:
Best Song
Adele — “Hello”
Justin Bieber — “Sorry”
Lukas Graham — “7 Years”
Mike Posner — “I Took a Pill in Ibiza (Seeb Remix)”
Rihanna (featuring Drake) — “Work”

Biggest Fans
Ariana Grande
Beyoncé
Justin Bieber
Lady Gaga
Shawn Mendes

Best Canadian Act
Shawn Mendes
Alessia Cara
Drake
Justin Bieber
The Weeknd

Doordat Justin gisteravond 3 prijzen binnen sleepte is hij hiermee de winnaar van de avond. Daarmee staat de teller van het aantal MTV Europe Music Awards die hij ooit allemaal in ontvangst heeft mogen nemen op 21 stuks. Hij is daarmee nog steeds nummer één van meest gewonnen MTV Europe Music Awards.

Ondanks dat Justin Bieber zelf niet aanwezig was om de prijzen in ontvangst te nemen, bedankt hij ons ‘beliebers’ via zijn twitter.

Wij zijn trots op onze winnaar! Jullie ook?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *