Justin Bieber wilt Selena Gomez terug?!

Justin Bieber is zoals jullie weten terug in Amerika. Na wat tijd te hebben doorgebracht met zijn familie is hij nu weer bezig met promotie voor Purpose. Zo is hij langs geweest bij Acess Hollywood voor een interview. Hierin heeft hij het over zijn verleden én ex Selena Gomez gehad. Maar of hij haar nou terug wilt?

Toen er aan Justin Bieber werd gevraagd of veel liedjes in het album door Selena Gomez zijn geïnspireerd gaf hij eerlijk toe dat er drie liedjes over Selena Gomez gingen. “Ze (Selena Gomez) Was mijn eerste echte liefde,” voegde Justin Bieber er aan toe.

Ook over de periode dat de twee aan het daten waren, was Justin Bieber eerlijk tijdens het interview. “Het was een moeilijke situatie. Ik weet niet of ik er al over heen ben,” gaf hij toe. “We zijn beide in een andere fase in ons leven en onze wegen zijn gescheiden. Maar ik houd nog steeds van haar. Ik geef om haar. Veel dingen herinneren me nog steeds aan haar.”

Justin Bieber gaf ook toe dat een liedje dat niet op de album staat genaamd “If I Would Have Met You in 5 Years” perfect bij de situatie past. “Hoeveel mensen kennen dit gevoel? Je ontmoet de perfecte persoon maar op het verkeerde moment in je leven.”

En ook al zijn ze niet meer samen, Justin Bieber gaf toe dat ze nog steeds contact houden. “Omdat onze relatie klaar is betekend niet dat wij niet meer om elkaar moeten geven. Ik zal altijd van haar blijven houden. We respecteren elkaar nog steeds heel erg.”

Dus, dan is de vraag, is er kans dat Justin Bieber in de toekomst Selena Gomez terug neemt? Justin Bieber gaf eerlijk toe dat hij daar zelf ook geen antwoord op weet. Volgens hem moeten ze beide eerst hun zelf begrijpen voordat ze elkaar kunnen begrijpen.

Nou.. dat is een mond vol! Wat vinden jullie hiervan? Zien jullie Justin Bieber en Selena Gomez in de toekomst nog terug groeien naar elkaar?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *