Justin Bieber viert zijn 22e verjaardag!

Het is bijna zover. Morgen is Justin Bieber’s 22e verjaardag! Wat gaat het snel hé?

Voor Justin kon het niet snel genoeg zijn. Hij heeft zijn verjaardag namelijk zaterdagavond alvast gevierd. Het was een geslaagd feestje in het James Goldstein’s house in Los Angeles.

verjaadag            verjaadag

Het stond er vol van de sterren. Zo was Hailey Baldwin er natuurlijk. Courtney Kardashian, Kylie Jenner, Ashley Benson, Diddy, The Game en ook Joe Jonas verschenen op Justin’s feestje. Dit kon natuurlijk niet onopgemerkt gaan. Daarom lag er speciaal voor Justin een rode loper, voor de ingang bij zijn birthday party. Hier werd Justin eerst even gefotografeerd door de paparazzi, voordat hij naar binnen ging.

verjaadag

Eenmaal binnen, werden alle camera’s opgeborgen. Volgens HollywoodLife moesten de gasten zelf een geheimhoudingsovereenkomst tekenen, om bij het feestje te mogen zijn. Toch wisten ooggetuigen te vertellen dat Justin omringd werd door dames en door zijn twee bodyguards die de hele avond bij hem bleven. Ook heeft Justin zijn hitsingle Sorry gezongen.

verjaadag

En bij een verjaardag horen natuurlijk ook verjaardagscadeautjes. Zo kreeg Justin van Diddy een jas cadeau van het merk Bad Boy. Een enthousiaste Justin trok meteen zijn shirt uit om vervolgens de nieuwe jas aan te doen.

Justin’s verjaardagsoutfit was een Michael Jackson T-shirt met een oranje zonnebril en een beige hoodie. Een wel heel speciaal cadeau kreeg hij van Poo Bear. De zanger gaf Justin een serenade voordat hij de kaarsjes van de taart uitblies.

Bekijk hier een video die het hele feestje een beetje samenvat.

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

1 reactie

  1. fee schreef:

    weten jullie of er een foto van de zaal van het concert is ? en dan bedoel ik niet de plattegrond maar een echte foto van de zaal met de stoelen etc? dankje alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *