Justin Bieber viert verjaardag van choreograaf Nick DeMoura

Justin Bieber vierde de verjaardag van zijn choreograaf Nick DeMoura in de nachtclub 10AK. Bij het feest van Nick DeMoura was Justin Bieber niet de enige bekende celebrity, zo was Tyga er bijvoorbeeld ook.

Justin Bieber en Tyga hebben op het podium van het club hun nummer “Wait For A Minute,” gezongen. Maar behalve dat de twee samen na eeuwen lang weer het leuke nummer zongen, heeft Justin Bieber ook andere nummers gezongen.

Justin Bieber verscheen op enkele snapchat verhalen van vrienden en bekenden. Hierop was te zien hoe the Biebs aan het optreden was, en hoe hij aan het chillen was op het feest van Nick DeMoura. De video’s kun je hieronder bekijken.

 

 

 

Ook waren er een aantal foto’s van Justin Bieber genomen voor dat hij de club inging door paparazzi. De foto’s kun je hieronder bekijken.

Wij wensen Nick DeMoura natuurlijk nog een fijn jaar (hij is alweer 28 geworden!), en we hopen hem terug te zien bij de Purpose Tour! Wat wens jij Nick DeMoura toe?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *