Justin Bieber bij VFestival [+ VIDEO]

Donderdag zijn Lizzy en Diana, 2 redactrices, naar Engeland gegaan om Justin zaterdag te zien bij VFestival in Chelmsford. Hij heeft voor zo’n 100.000 mensen een geweldig optreden van anderhalf uur gegeven.

Helaas stonden er op internet een aantal negatieve artikelen over het festival. Onder andere dat Justin volgens zijn fans het slechtste optreden ooit gaf, hij dronken was en playbackte.

DSC00068

Justin was niet dronken. Die avond ervoor is hij uitgegaan in een club, waar hij natuurlijk wat drankjes op had. Hij trad pas om 21:00 uur de dag erna op. De drank was allang uitgewerkt!

Dat Justin wel eens playbackt klopt, maar zeker niet al zijn nummers. Dit was ongeveer dezelfde setlist als bij de andere shows van de Purpose Tour en er zijn standaard een aantal nummers die geplaybackt zijn. De reden hiervan is dat hij veel danst en onwijs veel shows geeft binnen een korte tijd. Al zou hij elk nummer moeten zingen, dan zou hij het niet volhouden. De echte fans zullen dit respecteren en het alsnog elke seconde naar hun zin hebben.

Wij hebben ervan genoten en leuke beelden voor jullie vastgelegd. Bekijk de onderstaande video als jij wilt zien hoe de afgelopen dagen van ons verliepen.

Bekijk de onderstaande video, laat een reactie achter en abonneer je op ons kanaal!

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *