Justin Bieber verliest vriend bij aanslag

Justin Bieber is zoals jullie weten het afgelopen weekend erg betrokken bij de aanslag in Parijs geweest. Zo heeft hij in maar liefst twee shows een kleine toespraak over Parijs (en eigenlijk de hele wereld waar rampen gebeuren) gehouden en heeft hij gebeden met zijn publiek.

Maar wat veel van ons niet wisten is dat een van de crew members (Thomas Ayad) van Justin Bieber ook bij de aanslagen was, en helaas heeft hij die niet overleefd. Justin Bieber heeft dat zelf aangegeven op social media. Op twitter deelde hij het volgende mee:

“Ik denk nog steeds aan Parijs en mijn vriend Thomas die we zijn verloren in deze tragedie. Hij was al jaren lid van ons team en ik wou dat ik hem vaker had bedankt. Zorg ervoor dat je wardeerd hoeveel andere voor je doen als je ze nog hebt.  Dankjewel voor alles wat je voor mij hebt gedaan Thomas. We waarderen je en we missen je. Onze gedachtes en voorbeden zijn met je familie en vrienden #PrayForParis,” aldus Justin Bieber over zijn vriend Thomas Ayad.

Ook wij leven mee met de familie en vrienden van Thomas Ayad. Maar wie was hij precies en wat deed hij?

Thomas Ayad was productmanager voor het platen label Universal Music, waar Justin Bieber dus bij staat ingeschreven. En omdat Universal Music een van de grootste netwerken van de hele wereld heeft, was de band die optrad in de Baclatan Theater waar het terreur gebeurde ook onder contract bij Universal Music. Thomas Ayad was aanwezig voor support voor de band en om te kijken of alles naar wens verliep. Helaas heeft hij de terreur aanslag dus niet overleefd.

De taak van een platen label is om de artiest zo goed mogelijk te promoten, want hoe meer succes de artiest heeft, hoe meer de platen label er van profiteerd. Uit Justin Bieber’s woorden kunnen we uitmaken dat Thomas Ayad hem veel heeft promoot en geholpen met van alles. Het is ook zo jammer dat hij er niet meer is. Nu kan hij niet meer zien dat alle moeite die hij in Justin Bieber heeft gestoken ook echt de moeite waard waren, iedereen kijkt nu wel positief op naar Justin Bieber! En zonder een goede platen label (en fans natuurlijk) zou dat geen succes zijn geweest.

We zijn dankbaar voor al het werk van Thomas Ayad en we hopen dat zijn vrienden, familie en collega’s het goed kunnen verwerken.

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *