Justin Bieber verkoopt zijn ferrari voor goed doel

Zaterdag 21 januari was er de jaarlijkse Barrett-Jackson auto veiling. Tijdens deze veiling worden er dure, exclusieve auto’s geveild. Justin Bieber besloot om ook zijn Ferrari te verkopen bij deze veiling. Het gaat om zijn allereerste Ferrari, de Frozen Blue 2011 Ferrari 458 Italia. De Ferrari van Justin Bieber was het hoogte punt van de veiling.

justin-biebers-2011-ferrari-458-italia

Hij heeft de auto verkocht voor $434,500 (dat is iets meer dan €400,000). Degene die de auto gewonnen heeft krijgt ook nog concert tickets met backstage acces voor een concert naar keuze. Maar dat is niet alles, ook zijn exclusieve ondergoed mode-lijn van Calvin Klein krijgen ze erbij. Het geld houdt hij natuurlijk niet zelf, maar geeft hij aan een goed doel. Hij weet nog niet zeker welk goed doel het gaat worden. Hij zit te denken aan Pencils, Promise, City of Hope of Children’s Miracle Network.

Barrett2

Justin Bieber was hier natuurlijk zelf ook bij aanwezig en hielp mee tijdens de veiling van zijn eigen auto. De beelden van die dag kan je hier terug kijken.
https://youtu.be/WjPa3AIU2ME

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *