Justin Bieber vergeet de songtekst

Vorige maand bracht Justin Bieber een nieuw nummer uit. Een remix van het nummer ‘Despacito’ met Luis Fonsi and Daddy Yankee. Een groot deel van de songtekst is Spaans, een taal die Justin Bieber niet beheerst. Het was dan ook een hele klus om het nummer te zingen.

 
Tijdens zijn concert in Puerto Rico zong hij dit nummer voor het eerst live. De Engelse songtekst ging hem gemakkelijk af. De Spaanse songtekst vond hij toch wel lastig. Gelukkig kwam Luis Fonsi op het podium die het zonder enig probleem zong. Aan het einde verontschuldigde Justin zich nog omdat hij de songtekst niet wist.

Tijdens zijn livestream op instagram vorige week besloot hij om despacito te zingen. Dit deed hij acapella. Dit keer ging het Engelse stuk ook weer prima, maar voor de Spaanse songtekst had hij een andere oplossing.

Toen Justin Bieber gisteravond in New York in de club was kwam het nummer Despacito ook voorbij. Hij pakte de microfoon en begon mee te zingen. Alleen dit keer had hij een andere songtekst verzonnen op het Spaanse gedeelte.


Ken jij de songtekst al wel helemaal? Of vind je het Spaanse gedeelte ook lastig?
Mocht je de songtekst nog niet kennen, hier kun je hem lezen en nog eventjes oefenen.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *