Justin Bieber verft zijn haar

En dan niet porno blond zoals de vorige keer, of kastanje bruin zoals een paar jaar terug. Nee.. Hij heeft zijn haar wel een hele bijzondere kleur geverfd.

Justin Bieber heeft namelijk zijn haren PAARS!!! geverfd. Beliebers over de hele wereld waren in grote shock. Heeft hij zijn mooie haren gebleekt en paars geverfd? Sommige Beliebers vonden het ontzettend gaaf, terwijl andere niet wisten wat ze er mee aan moesten. Maar hoe hij het bekend heeft gemaakt? Nou, héél slim.

Hij postte namelijk eerst twee foto’s met zijn ferarri. Daar was al iets van het paarse te zien. De twee foto’s kun je hieronder bekijken.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Maarja.. wie let er nou op je haar als je zo mooi naast zo’n te gekke ferarri poseert? En alsof dat niet genoeg was, zorgde Justin Bieber voor méér afleiding. Hij postte namelijk nog eens twee hele pikante selfies.

back in the gym,

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Maarja.. wie let er nou op je haar als je zo’n selfie post?!

Altans, dat dacht Justin Bieber dan. Ondanks alle afleiding stond heel het internet even later vol met Beliebers die een uitgesproken mening hadden. De een vond het leuk, de ander vond het wat minder.

Natuurlijk gaat het om wat Justin Bieber er zelf van vindt, maar wat vinden jullie er van? Love it, or hate it?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *