Justin Bieber vanavond bij de BRITAwards!

Vanavond is het eindelijk zover, de BRIT Awards show! Justin Bieber is genomineerd voor de categorie International Male Solo Artist. Ook gaat hij er vanavond een spetterend optreden geven. Dat willen we allemaal natuurlijk niet missen!

Via deze link kun je de livestream van de BRIT Awards kijken. Om 21:00 begint de show. Behalve Justin Bieber zullen onder andere ook Adele, Rihanna, Little Mix, James Bay, The Weeknd, Jess Glynn en Coldplay optreden.

Behalve via de livestream kun je de BRIT Awards ook live via snapchat volgen als je theo2london toevoegd! Ook komt er over een paar dagen op ons YouTube kanaal JustinBieber Nederland een vlog van Diana (een mede blogger) over de BRIT Awards. Zij is daar momenteel namelijk aanwezig en heeft ook een ticket voor de rode loper.

Voor de rest zullen we vanavond tijdens de livestream van de BRITS Awards ook live met jullie tweeten op ons twitter account @jbpuntnl en komt er morgen ook een artikel online over Justin Bieber’s optreden.

Justin Bieber tijdens de BRIT Awards in 2011

Justin Bieber tijdens de BRIT Awards in 2011

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *