Justin Bieber treed in Madison Square Garden

Nog even en dan is het zo ver, Justin Bieber begint met zijn Purpose Tour in Europa. Maar voordat hij aan dit deel van de tour gaat beginnen, heeft hij natuurlijk even rust nodig. Gister avond was daarom ook zijn laatste show in Noord Amerika. Hij sloot zijn tour af met wel liefst twee avonden in de MSG (Madison Square Garden).

Bij de show van gister in de Madison Square Garden avond waren onder andere Travis Scott & Jaden Smith aanwezig (zie foto’s). Met Jaden Smith zong Justin Bieber het oude nummer “Never say Never,” die video kun je hier onder bekijken.

 

In het publiek waren ook een aantal (oude) bekende van Justin Bieber, waar onder Chantel Jefferies. In haar snapchat (chanteltaleen) verhaal kan je zien hoe ze vol op aan het genieten is. Ook zijn manager, Scooter Braun was aanwezig. Na afloop deelde hij een emotionele foto op instagram.

Scooter: “7 jaar sinds we voor het eerst in de Garden hebben gespeeld  en nog steeds gillen we “ducks ducks ducks” lol. Geweldige show @justinbieber. Dat is mijn hand.”

Tel jij al af tot 8 oktober?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *