Justin Bieber terug in LA

Na een aantal weken in Europa, is Justin helaas weer terug in LA. Hij is in London, Keulen, Milaan, Madrid en Oslo geweest. Helaas heeft hij deze keer Nederland overgeslagen, maar de tour dates zitten er nu wel echt aan te komen. In een interview bij Zach Sang zegt hij dat hij hoopt volgend jaar begint met touren.
Justin brengt op dit moment tijd door met zijn familie. Hij heeft met zijn vader gejamd en ook zijn broertje Jaxon is erbij. Ook vieren ze samen Halloween.
 
Hoe jammer wij het ook vinden dat hij niet meer dichtbij ons is, het is altijd geweldig om hem gelukkig bij zijn familie te zien.

Ook is het duidelijk dat Justin Bieber maar een paar dagen blijft en daarna weer terug komt naar Europa. Zo moet hij bijvoorbeeld een award show bezoeken in Cannes. Dus we hoeven Justin maar voor een paar dagen te missen, en wie weet brengt hij dit keer wel een bezoekje aan ons kleine landje!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *