Justin Bieber is stil voor Parijs

De hele wereld is aangedaan door de gruwelijke aanslagen in Parijs. Ook Justin Bieber is er duidelijk stil van geworden. Tijdens zijn show afgelopen vrijdag in Los Angeles, waar hij zijn nieuwe album ten gehore bracht, vroeg hij of iedereen stil kon zijn om te bidden voor de slachtoffers in de hoofdstad van Frankrijk. Maar ook de slachtoffers in Japan, en in de rest van de wereld werden herdacht.
Het was een emotionele avond. Aan het begin van de show leidde hij het gebed met gesloten ogen. Je kan duidelijk zien dat het hem raakt. Later aan het einde van het nummer “I’ll Show You” barst hij in tranen uit omdat het hem allemaal teveel wordt.

Bekijk de video’s hier:
Justin Bieber die bidt
Justin Bieber I’ll Show You

Justin Bieber is stil en vol met emoties

Justin Bieber is stil en vol met emoties

Niet alleen tijdens zijn eigen show in Los Angels vroeg hij om stilte, maar ook toen hij op het podium stond afgelopen zaterdag, bij de HALO Award Show in New York City. Hij ontving hier een Halo Hall of Fame award voor zijn werk.

 

 

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *