Justin Bieber & Selena Gomez: Strong

Zijn jullie een beetje klaar met al de dating drama tussen Justin Bieber & Selena Gomez? Wij ook! Maar niet getreurd, dit is niet (echt) drama. Je kan dus gerust adem halen, ze zijn niet samen gespot! Het gaat om het nieuwe (gelekte) nummer van de twee ex lovers. Het liedje heet “Strong,” en is zo’n twaalf uur geleden gelekt.

Benieuwd naar het nummer? Helaas kunnen wij de link hier niet onderzetten in verband met privacy schending en natuurlijk omdat Justin Bieber daar een hekel aan heeft. Maar het internet zit momenteel vol met het liedje, dus als je even zoekt heb je het snel genoeg gevonden!

Veel fans van Justin Bieber vragen zich af of het nieuwe liedje ook in zijn opkomende album, Purpose komt. Ik zelf denk van niet, omdat dat toch weer veel drama gaat opleveren en daardoor de koopkracht naar beneden daalt.  Maar met Justin Bieber weet je het natuurlijk nooit!

Wat denken jullie? Is Strong een van de nummers op het opkomende album van Justin Bieber, Purpose?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *