Justin Bieber & Selena Gomez herenigd als … vrienden?

Veel fans van Justin hoopten dat het nooit meer zou gebeuren. De andere helft zat er hoopvol op te wachten. Justin en zijn lieftallige ex Selena Gomez zijn na een lange tijd weer samen herenigd. We weten ondertussen wel dat de twee niet weg van elkaar kunnen blijven. Maar betekent dit dat ze weer samen zijn, of blijven ze gewoon vrienden?

Nadat Justin in een recent interview zei dat hij nog van Selena houdt, maar niet verliefd was, denken we dat het toch echt over is tussen deze love birds. Zeker weten we het niet, wat we wel weten is dat de twee samen zijn gespot bij het zwembad van het Montage Hotel in Beverly Hills op 11 juli. Een bron vertelt ons ook dat Selena zelfs even op Justin’s schoot zat.

De twee hebben een lang, emotioneel en vooral ingewikkeld verleden, maar het blijkt dus toch dat ze niet zonder elkaar kunnen. Gewoon als vrienden verder gaan is ook prima. We zijn allang blij dat de twee nog gezellig met elkaar omgaan

Hieronder zie je een shirtless Justin het hotel binnen lopen, gevolgd door Selena. Het lijkt erop dat Selena een geleend shirt van Justin draagt.

.unnamed-1

Wat denken jullie? Zullen ze ooit nog bij elkaar komen?

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *